Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Plasa anti insecte - rulou  (diverse marimi)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Culori disponibile in stoc : alb,maro,gri antracit

Plasele anti insecte tip rulou sunt fabricate din profile din aluminiu extrudat vopsite in camp electrostatic, ceea ce asigura exploatarea sa pentru o perioada indelungata de utilizare. Plasele anti insecte tip rulou protejeaza locuinta impotriva insectelor, raspunzand astfel si nevoii de confort, permitand totodata aerisirea permanenta a spatiilor inchise pe timp de vara.

Materiale, accesorii si profilele care intra in componenta plasei anti insecte tip rulou:

Caseta din aluminiu extrudat cu o inaltime de 42mm dotata cu capace laterale din PVC de culoare neagra si perie anti murdarire a sulului de plasa anti insecte.
Sulul de plasa anti insecte este compus din ax de aluminiu si sita antialergica din polyester sigilata la capete cu banda din cauciuc prevazuta cu insertie metalica .
Ghidaje din aluminiu extrudat cu urmatoarele dimensiunile constructive: adancime de 22mm si latime de 32mm, prevazute cu camera de montaj si 2 tipuri de perie : perie de etansare si perie anti vant.

Lamela mobila din aluminiu extrudat cu dimensiunlie urmatoare: grosime 9mm si inaltime de 35mm prevazuta cu manere de tragere si snur de tragere.
Lamela fixa din aluminiu extrudat cu dimensiunile urmatoare: adancime 22mm si inaltime de 29mm prevazuta la capete cu elemente de fixare pe ghidajele plasei anti insecte, astfel impreuna cu caseta se realizeaza un cadru de profile din aluminiu extrudat.
Kit-ul plasei anti insecte tip rulou este format din : capace laterale din PVC, arc retractabil din otel, frana inertiala, manere actionare, snur actionare si suruburi auto forante pentru montaj cat si acoperirea acestora cu capace de mascare.

Sita sulului de plasa este fabricate din polyester si este conceputa pentru impiedicarea patrunderii polenului in incinta locuintei dumneavoastra. Deci are rol de protectie ANTI ALERGICA .

Sita plasei anti insectE tip rulou se caracterizeaza printr o TRANSLUCIDITATE DE 45% SI NU CONTINE SUBSTANTE TOXICE. Rezistenta impotriva razelor UV.

Plasa anti insecte tip rulou nu necesita sa fie indepartata pe perioada iernii, deoarece sulul de plasa din polyester se strange in caseta, unde este protejata de intemperii.

Plasa anti insecte tip rulou este echipata cu un arc restrictor ( frana inertiala ) pentru o inchidere cursiva si delicata, fara sa afecteze mecanismul de actionare chiar si in cazul unei deschideri accidentale.

Ghidajele plasei de insecte sunt extrudate din aluminiu prevazute cu camera de montaj, perii anti vant impotriva iesirii plasei din ghidaje si perii de etansare .

La cerere asiguram si montaj
Trimite mesaj
Din Gura in Gura